Дякую за працю спеціалістів ZlataMed. Я вже півроку ходжу до вас і привела багато подруг, і, навіть, свого чоловіка вмовила зробити епіляцію пахв. Ми дуже задоволені результатами. Я раніше робила епіляцію тільки епілятором і не пробувала інших методів. Волосся вростають сильно. Але і на бритву переходити не хотіла, сильні подразнення та й через день голитися стомлює, вічно колючі ноги. А тепер мене гоління не лякає)))
Я так же порекомендую свой центр, в котором я депиляцию делала. Центр Медиленд https://mediland.com.ua/nasha-spetsiali ... metologiya. Депиляция проходила быстро, немного больно, но эффект поразителен, стоит ожиданий! Смело рекомендую этот центр для лазерной депиляции! Кроме этого, там много еще чего есть по уходу за кожей, меня заинтересовала процедура биоревитализации, скоро пойду)