Ну так установите себе в ванну полотенцесушитель, делов-то. вот тут https://komforter.com.ua/ можете посмотреть, у них есть как электрические так и водяные варианты, и полотенца у вас всегда будут сухие.
Як я щаслива, що обрала водяну рушникосушарку від mario.ua/production_cat/water Це справжній скарб для моєї ванної кімнати! По-перше, вона має просто розкішний дизайн – естетична, сучасна та така стильна, що миттєво додає кімнаті новий вигляд. Але найбільше мене вразила її функціональність! Вже через кілька хвилин після увімкнення я відчуваю приємне тепло, яке розсіюється по всьому приміщенню, роблячи його ще затишнішим. А як чудово сушаться рушники – завжди теплі і сухі! Я безмежно задоволена покупкою і впевнена, що Mario – це бренд, якому можна довіряти!