Решили с мужем расширить свой бизнес. Заменить старое шиномонтажное оборудование на новое и докупить еще кое чего. В частности интересуют стенды шиномонтажные. Поставщик с которым мы работали раньше, пропал. Посоветуйте надежного, может кто сталкивался...
Отзывам в интернете я не всегда доверяю. Я доверяю только тому, что сам проверяю. Я уже несколько лет доверяю одной компании. Всегда с ними сотрудничаю и всегда получаю качественный товар. Здесь https://equinet.com.ua/ru/66-shinomonta ... irovochnoe можете ознакомится со стоимостью на различное оборудование для шиномонтажа. Сайт очень удобный, специалисты настоящие профессионалы.
Дуже задоволений, що придбав в інтернет-магазині Фенікс Маркет стенд розвал сходження В мене невелике СТО, і я давно шукав якісне обладнання для розвалу-сходження. Консультанти магазину допомогли підібрати саме той варіант, що ідеально підходить для моїх потреб. Обладнання прийшло швидко, все було добре запаковано. Стенд простий у використанні, але при цьому дуже точний. За кілька тижнів роботи я помітив, як зросла кількість задоволених клієнтів, адже розвал-сходження тепер робимо значно швидше і якісніше. Фенікс Маркет точно знає, що потрібно для автосервісу!