Здравствуйте, так получилось что от деда мне досталась огромная библиотека, вот только дочитали все что там есть. Останавливаться не хочу, думаю читать дальше и хочу ее пополнить. Кто знает где недорого можно книги купить?
Здравствуйте, так получилось что от деда мне досталась огромная библиотека, вот только дочитали все что там есть. Останавливаться не хочу, думаю читать дальше и хочу ее пополнить. Кто знает где недорого можно книги купить?
Здравствуйте, могу сказать что читать полезно, как в качестве развлечения так и для получения новых знаний и развития мозга. Если говорить про меня то я предпочитаю книжный интернет магазин Якабу, вот на нем недорого можно книги купить https://www.yakaboo.ua/knigi.html
Вас може зацікавити цей ресурс, де можна купити книги про психологію Нещодавно я випадково натрапила на Sens.in.ua під час пошуку книг з психології, і, скажу, я була приємно вражена їх широким асортиментом. Як людина, яка глибоко зацікавлена в розумінні людського розуму та поведінки, цей магазин став моїм місцем призначення. Sens.in.ua відрізняє не лише широта колекції, а й якість вибору. Від класики до сучасних бестселерів, вони, здається, підготували різноманітний набір назв, що задовольняють усі рівні інтересів і досвіду.