Якщо ви ще не визначилися з місцем де будете народжувати, то я вам рекомендую пологи "Лелека" Київ . Тут дійсно гарні умови для народжування, та й ще Ви зможете підтримати свою дружину під час пологів. Ціни в мед центрі різні, тому переходьте за посиланням та обирайте собі найзручніший варіант. Також є додаткові послуги відеозапис, виписна церемонія, фотограф, навіть послуги салону краси, буде дуже гарно Вам та Вашій дружині все сподобається й запам'ятається на довго.
Я рожала в 7 роддоме, а беременность наблюдала в клинике Медиленд https://mediland.com.ua/kontraktnoe-obs ... remennosti, очень довольна и ведением беременности, и родами- мне очень повезло со всеми врачами, которые мне помогали! Есть много центров, но не считаю что за наблюдение и роды стоит отдавать 100 тыс, как в некоторых клиниках!