Скоро має народитися онук, лікарі кажуть, що орієнтовно це станеться через два тижні. Хочеться придбати щось корисне на виписку. Коляска і ліжечко вже є, одяг частково теж - від дитини старшого сина залишився. Буду вдячна за поради.
Может, Вас стоит по этом поводу посоветоваться с будущей матерью? Мне кажется, ей лучше знать, что необходимо еще докупить. Кстати, рожать будет Ваша дочь или невестка?
Невістка. Не скажу, що у нас гарні стосунки - дівчинка трохи гонорова, мої поради майже завжди ігнорує. Але син її дуже любить. До того ж, мова йде про мого внука, тому я не можу залишатися осторонь.
Може, варто придбати щось таке, що стане в пригоді у перші місяці життя малюка? Наприклад, кокони для новонароджених https://www.warmo.com.ua/collection/kokony А далі, якщо захочете робити подарунки або ж придбати щось необхідне для малюка, можете порадитися з сином, якщо з невісткою стосунки досить напружені.
Ну не настільки напружені, щоб ми взагалі не спілкуаалися. Далі я планувала кожного разу, як відвідуватиму дітей, приносити підгузки - це точно постійно потрібно. А за пораду дякую - такої штуки у них, наскільки я пам'ятаю, немає.