Если вы так сильно интересуетесь компьютерными играми, то я могу вам посоветовать прочитать вот эту статью https://itbukva.com/stati/15938-istoriy ... h-igr.html про историю развития компьютерных игр. Вы узнаете какие были самые первые игры и т.д.
Не можу не поділитися своїми враженнями від покупки ігрової приставки в smartmag.biz.ua/pristavki Вражає не лише сам товар, але й рівень обслуговування. Спочатку я сумнівався, яку модель обрати, але консультанти магазину дуже професійно підібрали варіанти, враховуючи мої побажання та бюджет. Замовлення оформляв дуже швидко, і вже через кілька днів отримав свою приставку. Пристрій працює бездоганно: чудова швидкість, високоякісна графіка, підтримка всіх популярних ігор. Виглядає консоль стильно, зручно лежить в руці, а сам процес гри приносить неймовірне задоволення. Я дуже задоволений покупкою і точно буду замовляти ще техніку в цьому магазині!